Buiten de deur koken: de 5 gouden basisregels

Ga je voor een camping met zwemparadijs? Of wordt het toch zo’n back-to-basic versie midden in het bos? Hoe groot, klein, luxe of basic jouw camping ook is, één ding heb je echt alleen zelf in de hand: de camping-maaltijd! Hierbij de vijf gouden basisregels tijdens het koken bij je tentje.

1. Folie is je beste vriend

Verse zalm, kipfilet, de vangst van de dag: marineer het met kruiden, voeg wat groente toe, pak het in een stuk folie en klaar is je braad-pakketje! Het enige wat je nu nog hoeft te doen is het boven het vuur te houden en er af en toe semi-geconcentreerd naar te kijken. Nu alleen nog hopen dat ze je weten te vinden, de mensen die Michelin-sterren verdelen!

Zie je het wel zitten, zo’n eigen gevangen visje op het vuur? Op Camping De Watermolen in het Groningse Opende kun je als gast gratis gebruik maken van het vismeer.

 

Lees verder op: http://www.zoover.nl/blog/buiten-de-deur-koken/buiten-de-deur-koken-5-basisregels-tijdens-koken-op-de-camping/

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *