CamperVille alle dagen Open tijdens Dordt Open

Tijdens een van de grootste en belangrijkste camper-beurzen van Nederland, Dordt Open, presenteert CamperVille een aanbod van gebruikte campers in voortreffelijke staat. Van 2 tot 10 september, ook op beide zondagen, staan de deuren van CamperVille dan ook wijd ‘Open’. En zoals ieder jaar worden de jonge, representatieve campers van alle bekende merken tijdens Dordt Open tegen speciale prijzen aangeboden, met kortingen die hoog kunnen oplopen.

De campers van CamperVille zijn in nieuwstaat en technisch volledig nagezien, niet alleen het motorisch en onderstel gedeelte, maar uiteraard ook de camperopbouw en de apparatuur. De camper wordt met een grote onderhoudsbeurt, een Apk-keuring, een vochtmeting en met garantie geleverd. Uiteraard is het mogelijk uw huidige camper, mits in goede staat, in te ruilen.

Camperverhuur
Sinds dit jaar is CamperVille ook het vertrouwde adres voor de huur van een nieuwe camper, nooit ouder dan 1 jaar. Er is keuze uit comfortabele twee- of vierpersoons campers in perfecte technische conditie. Ideaal voor een fijne najaarsvakantie. Na het seizoen worden de huurcampers te koop aangeboden.

Bij CamperVille kunt u ook uw camper in bemiddeling zetten voor verkoop op basis van No-Cure No-Pay.

Tijdens Dordt Open bieden wij geïnteresseerde bezoekers graag een vers kopje koffie aan; tevens staat het eerste Dordt Open Weekend een foodtruck bij CamperVille voor een zakje friet, een andere smakelijke snack of een frisdrank.

Met vriendelijke groet en tot ziens tijdens Dordt Open.

 

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *